Segítsünk Sanyinak!

2020.11.10. 20:00

Sándor régóta hajléktalan, de ingyen takarítja Nyíregyháza utcáit – Egy fűthető konténer az álma

Biztos van olyan segíteni szándékozó ember, akinek egy fűthető konténert nem nagy érvágás kölcsönadni.

Sokan szeretnének segíteni neki

Forrás: Archív

Szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a néhány héttel ezelőtti kezdeményezésünk, amit Sándor megsegítésére álmodtunk meg, határozott léptekkel halad a cél irányába: a kézikocsitól kezdve számos fontos dolgon át már nagyon sok mindent kapott, de szeretnénk még többet segíteni neki.

Egy konténerre lenne szükség

Sándor az éjszakáit a buszmegállókban tölti. Emiatt most még nagyobbat szeretnék álmodni, és arra kérem a városunk lakosait, hogy a segítségükkel találjunk Sándornak egy fűthető konténert, jó lenne egy alvóalkalmatossággal.

Azért is lenne nagy szükség egy ilyen konténerre, amit Sanyi nyithatna-zárhatna kulccsal, mert pl. ha kap valami felajánlást, azt el kell dugnia, zárnia, hogy el ne lopják tőle.

Természetesen az lenne a legjobb, ha nemcsak télre lenne menedéke, de most legelőször a telet kell megoldani. Biztos vagyok benne, hogy van olyan segíteni szándékozó ember, akinek egy ilyen fűthető konténert nem nagy érvágás kölcsönadni egy egész évre. Azt is tudom, hogy az emberek nagy része szeret jótékonykodni, ezzel szembesültem a fent említett időszakban. Várom azon nagylelkű adományozók jelentkezését, akik úgy érzik, hozzá tudnak járulni egy ilyen terv kivitelezéséhez, megvalósításához, szeretnének segíteni.

Az a kérésem, hogy osszák meg ezt a posztot, hogy eljusson azokhoz, akik ezt az elképzelést tettekké tudják váltani. Keressenek „privátban” a Facebookon (Bé Zé Gé), ha tudnak Sándoron segíteni! (Magamról csak annyit, hogy én vagyok Sándor kapcsolattartója.)

Köszönjük!

Ő egy szabad madár

Történeteként röviden csak annyit írok: évek óta ingyen dolgozik Nyíregyházán, segít a város egyes részein a tisztaság fenntartásában. Sokan tudják, a narancssárga mellényes srácról van szó, aki mindig tisztelettudó mindenkivel, és sokan kedveljük ezért. Tudom, sokan mondják, miért nem megy be a szállóra, miért nem vállal máshol munkát. Nem, ő egy tiszta szívű, becsületes „szabad madár”, aki nehezen viseli a kötöttségeket.

- Bodnár Zoltán Gábor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában