Tündérszépek

2020.12.28. 11:47

A tavalyi Tündérszépek döntőse a verseny után munkát is kapott a szervező cégénél

A Tündérszépek ugródeszka lehet minden lány számára – mondja Béke Frida.

Forrás: Béke Frida-archív

Béke Fridát kiskorától kezdve érdekelte a modellszakma és a szépségversenyek világa. A Tündérszépek-versenyfelhívással a fiatal lány szülei találkoztak, akik addig noszogatták a gyermeküket, míg nem jelentkezett a megmérettetésre. – Elsőként a megyei fordulóra jelentkeztem, majd továbbjutottam a regionálisra, ahonnan bekerültem a döntőbe – mondta Béke Frida. – A verseny nagyszerű tapasztalatszerzés volt, visszatekintve, és egy ugródeszka lehet minden lány számára, aki a jövőben komolyabban szeretne a szépségiparral foglalkozni – tette hozzá.

Fotó: Béke Frida-archív

Megéri jelentkezni

A döntőbe jutó lányok egy táborban vehetnek részt, ahol különböző mentorok segítsége mellett edzhetnek, és készülhetnek a végső megmérettetésre. – Rengeteg olyan embert ismerhettem meg, akikkel a mai napig tartom a kontaktot, és számos kapcsolatra tehettem szert – mondta a tavalyi döntős, majd kiemelte: a Tündérszépek akkora löketet adott számára, hogy a jövőben is tervez szépségversenyre jelentkezni.

VKF / haon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában