Cipősdoboz akció

2020.12.27. 19:10

Ajándék a gyerekeknek

A Baptista Szeretetszolgálattal közös akción 1200 cipősdoboz gyűlt össze.

MW

Érkeznek az ajándékok Patapoklosira

Forrás: Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

Lezárult vállalatunk és a Baptista Szeretetszolgálat közös adománygyűjtő akciója a rászoruló gyermekek részére. Az őszi sikeres jótékonysági akciónkat követően, felelős vállalatként örömmel csatlakoztunk a Baptista Szeretetszolgálat 17. alkalommal meghirdetett nagyszabású karácsonyi Cipősdoboz jótékonysági akciójához, hiszen most még nagyobb szükség van a segítségnyújtásra.

Gyűltek a dobozok

Hatalmas örömmel figyeltük gyűjtőpontjainkon – köztük nálunk, a Kelet-Magyarországnál is – a napról napra gyarapodó, gondosan összeállított ajándékdobozokat, a rájuk írt kedves üzeneteket.

Gyűjtőhelyeinken az olvasóinknak köszönhetően jóval több mint 1200 cipősdoboznyi adomány gyűlt össze, melyet a Baptista Szeretetszolgálat eljuttat a nehéz sorsú gyermekeknek. A szívünknek talán legkedvesebb adományozó címét pedig egyértelműen a Práter utcai Örömhír Általános Iskola 5. osztályos tanulói nyerték el, akik a saját maguk által készített ajándékdobozokkal igyekeztek rászoruló kortársaik arcára mosolyt csalni, bizonyítva, hogy legalább akkora öröm adni, mint kapni.

MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában