Mozaikkereső

2021.01.15. 11:20

Egy feladat maradt: bízni Fortunában

Elindultak a játékszelvények a sorsolás helyszínére.

KM

Fotó: Dodó Ferenc

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el tavaly decemberben Mozaikkereső játékunkat, amelyben összesen 19 darab 1 millió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED-tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsolunk ki, a fődíj két Toyota Yaris Hybrid. A feladat egyszerű volt: össze kellett gyűjteni a lapunkban megjelent tíz mozaikdarabot, felragasztani a játékszelvényre és beküldeni szerkesztőségünk címére. A Kelet-Magyarország előfizetői kitettek magukért: több mint 9 ezren küldték vissza a szelvényt, megadva ezzel az esélyt arra, hogy értékes nyereményekkel gazdagodjanak.

Napilaponként is sorsolunk

A napilaponkénti nyeremények sorsolását január 28-án 10 órától, az összevont fődíj sorsolását pedig január 29-én 10 órától közjegyző jelenlétében rendezzük meg. A két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsit összevontan, a 19 napilapunk játékosai között sorsoljuk ki, a bevásárlókártyák, LED-tv-k, laptopok, álló porszívók és tabletek közül pedig napilaponként egyet-egyet vihetnek haza szerencsés nyerteseink. A játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában