Sorsvonalak

2021.01.12. 11:58

Mind a három ritka! De mit jelent, ha ezeket a vonalakat látod a tenyereden?

Biztos hallottál már arról, hogy rengeteg dolgot elárul az ember tenyere.

Forrás: ripost.hu

Egyesek szerint a teljes jövőd, akár annak apró részletei is kiolvashatók belőle. Nézd meg, hogy mennyire vagy szerencsés! Azokat a vonalakat mutatjuk ugyanis most meg neked, melyek kifejezetten erről árulkodnak!

Ha ilyen egyenes, tenyered közepén kirajzolódó sorsvonallal rendelkezel, az meglehetősen ritka, egyben pedig szerencsét is jelez. Elsősorban karriered és pénzügyeid terén jelent sikereket, de azt is mutatja, hogy könnyen tudsz ellenségeidből barátot formálni.

Ha a rajzzal megegyező formájú vonás látható tenyereden, akkor elsősorban a magánéletedben vagy szerencsés, családi és emberi kapcsolataid is kedvezően alakulnak, de emellett ráadásul még arra is esélyed van, hogy nagyobb összeget nyerjél.

Leginkább különleges helyzetben pedig akkor vagy, ha az elsőként mutatott, egyenes sorsvonal duplán látszik! Amennyiben tenyered közepén két, tisztán látható, egyenes vonal egymással párhuzamosan halad, akkor szinte minden valóra válik, amit csak szeretnél. Ez ugyanis az jelenti, hogy egyaránt vár rád sok és nagy szerencse mind a munkában, mind a magánélet területén!

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában