SZAVAZÁSÉRTÉKELÉS

2021.01.04. 10:00

Nem fogadkoznak olvasóink

Megkérdeztük olvasóinkat, hogy tettek-e újévi fogadalmat 2021-re. Elég egyértelmű a helyzet...

Forrás: illusztráció / shutterstock

A legtöbben, pontosan a válaszadók 68 százaléka azt válaszolta: „Nem fogadkozom, csak reménykedem a legjobbakban.” Ezt persze meg lehet érteni, a tavaly tett fogadalmak nagy részét vélhetően elsöpörte 2020 – idén kijutok külföldre, haha, na persze, idén lefogyok, pf, otthon a karanténban ülve mást se csinál az ember, csak eszik (és iszik), bár biztos volt olyan is, aki azt fogadta meg, több időt szán a közvetlen családjára, vagy az otthoni hobbijára, nekik talán segített az otthon ücsörgés.

Második helyen végeztek azok, akik eleve hülyeségnek tartják az újévi fogadalmakat, ezért idén se tettek – a válaszadók 16 százaléka azt felelte: „Hülyeség, sose teszek újévi fogadalmat, úgyse tartanám be.”

De persze ott vannak az örök optimisták is: „Van bizony! Hogy sikerül-e betartani, na az már másik kérdés” – válaszolta olvasóink 7 százaléka, a válaszadók 9 százaléka pedig nagyon erősen bízik benne, hogy ez az év nem olyan lesz mint a tavalyi. „2021-ben végre élni fogok! Ez a fogadalmam!” – mondták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában