Olvasói levél

2021.02.26. 10:03

Köszönet a segítségért!

Nemrégiben a Kelet-Magyarország olvasóihoz fordultam, mert nehéz helyzetünkben nem láttam más kiutat. Szinte nincsen rá szó – legfeljebb a boldogság könnyei –, ami kifejezné, hogy most mennyire boldog vagyok, hisz a kérésem meghallgatásra talált – írja olvasónk.

Egy beteg asszony

Hálás szívvel köszönöm a Kelet-Magyarország dolgozóinak és mindazoknak, akik ebben a nem könnyű helyzetben anyagi áldozatot hoztak, és támogatták a kislányomat abban, hogy az álma valóra váljon. Ő igyekvő, jó tanuló, orvos szeretne lenni, de tavaly csak sima érettségit tett. Most azonban kiderült, hogy biológiából és kémiából emelt érettségit kell tennie ahhoz, hogy felvételizhessen az orvosi egyetemre. Természetesen arra, hogy érettségizzen, van lehetőség, de a szabályok szerint ehhez tantárgyanként 42 ezer forintot kellett befizetni február 15-ig. Nos, a kapott pénzből, amit a szerkesztőség átutalt a számlánkra, be tudtuk fizetni ezt a pénzt. Sőt, az elmaradt albérleti díjból, valamint a gázszámlából is tudtunk valamennyit törleszteni. Tudom, hogy mindenki számára nehéz ez az időszak, de aki albérletben él, annak még nehezebb. Úgy néz ki, hogy a három gyermek mellett – akiket egyedül nevelek – márciustól el tudok helyezkedni és újra dolgozhatok, így talán egy kicsit könnyebb lesz az életünk. Még egyszer, nagyon köszönjük mindenkinek, aki segített! Isten áldja meg őket!

- Egy boldogabb édesanya -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában