Mozaikkereső

2021.02.03. 09:29

Mozaikkereső: örömét feleségével osztotta meg

Csajka János rendszeres résztvevője lapunk nyereményjátékainak.

TG

Csajka János átveszi a modern porszívót

Fotó: Sipeki Péter

A Kótajban élő, ötvenöt esztendős Csajka János izgatottan lapozta fel a Kelet-Magyarország január 29-i számát, melyben a Mozaikkereső nyereményjátékunk győzteseinek nevét közöltük le.

– Titkon reménykedtem abban, hogy az én nevem is ott lesz, és hatalmas szerencsémre ez így is volt. Azonnal szóltam a feleségemnek, hogy legyen kivel örülni – mondta lapunknak a Nyíregyházi Kutatóintézetben traktorosként dolgozó hatgyermekes család­apa, aki egy kisebb megszakítással ugyan, de tíz esztendeje előfizetője és lelkes olvasója a Kelet-Magyarországnak. – Főként a bűnügyi hírek érdekelnek, de a gyászrovatot is minden alkalommal megnézem. Ha sport, akkor kézilabda és vízilabda, de a kajak-kenu is közel áll a szívemhez – sorolta Csajka János.

Lesz hol porszívózni

– Négy lányom és két fiam van, de már csak a legkisebb lány és a két fiú lakik velünk. A kótaji házunk alapterülete 117 négyzetméter, így lesz dolga a Mozaikkereső játékon nyert porszívónak, amit valószínűleg a feleségem használ majd a leggyakrabban – mondta egy félmosoly kíséretében Csajka János, aki lapunk korábbi nyereményjátékain is rendszeresen játszott, és ez a jövőben sem lesz másképp.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában