Nem akarod látni!

2021.02.23. 18:33

Sokkolta a netezőket a nyíregyházi horrorhús

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportba egy felhasználó két fotót is feltöltött arról a tegnap előtt vásárolt darált marhahúsról, amely leginkább úgy néz ki, mintha egy horrorfilmből kúszott volna elő azért, hogy ő egyen meg minket.

Forrás: Nyíregyházán Hallottam

Esetleg vásárláskor jobban meg kellett volna nézni, hogy mit vesz, és ott helyben reklamálni – tanácsolta egy hozzászóló, ám a fotó feltöltője azt válaszolta, még a kibontás után sem volt látható semmi a húson, csak a sütés során alakult át ezzé a mutáns izévé.

Fotó: K. Á. / Nyíregyen Hallottam
Fotó: K. Á. / Nyíregyen Hallottam

Ám valaki ennél is tovább ment, mi több, valamiféle összeesküvést vélt felfedezni a húsfotókban! Azt írta: „Az egyik képen rajta van, hogy milyen telefonnal készült a kép, érdekes módon a másikon nincs. A két fotó között kerestek egy másik fényképezőgépet? Az a moslék a képen nem úgy néz ki, mint a darált marhahús... Sem a színe, sem az állaga.”

Ám aztán ez a rejtély is megoldódott, mert a mutáns hús tulajdonosa feltette a másik képet is teljes méretben, amin ott van, hogy ugyanazzal a telefonnal készült a fotó, csak épp képszerkesztővel levágta korábban azt a részt. A „moslék” állagát pedig állítása szerint a hozzáadott tojásnak és fűszernek köszönheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában