Nyíregyháza

2021.02.01. 19:43

Találja meg velünk kedvencét!

Újabb három kutyának szeretnénk otthont találni.

KM

Ha négylábú társra vágyik, megtalálhatja a NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén. Az ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mail­ben a [email protected] címen.

Várják az álomgazdit

Dundi egy körülbelül egyéves, kis középtermetű, keverék, szuka kutya. Bár szereti a hasát, valószínűleg a genetika lehet fő oka robusztus termetének. Egy igazi kamasz, könnyen megtéveszti a gazdit, mert bár szemében ártatlanság csillog, valójában egy rafinált, mókázós csínytevő. Jóindulatú, agressziómentes eb, imád ugrándozni, gyakran invitál játékra. Fajtársaival és macskákkal is szívesen ismerkedik. ­Pórázon még gyakorlásra szorul.

Dundi | Fotók: NyírVV

Kido egy két év körüli, kis középtermetű, keverék, kan kutya. Eleven, nagy mozgás­igényű, fáradhatatlan, éber. Jóindulatú, agresszió nélküli eb, nagyon szeret futkározni, kúszni a fűben, játszani. Képes macskaként hízelegni egy kis simogatásért. Idegenekkel első perctől barátságos, fajtársaival domináns. Pórázon még sok-sok gyakorlásra van szüksége.

Kido

Kukucs egy körülbelül hároméves, kis középtermetű, keverék, ivartalanított szuka kutya. Valószínűleg egy születési rendellenesség miatt a bal szeme torz, de jó hír, hogy ez nem korlátozza semmiben. A jóság, az elfogadás megtestesítője, minden élőlénnyel rendkívül barátságos, egy igazi földre szállt angyal. Nagyon szeret bújni, hízelegni és játszani. Pórázon szépen, ügyesen közlekedik.

Kukucs

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában