Nyíregyháza

2021.02.16. 07:10

Új mozgásformákkal bővült az online paletta

Online is edzhetünk a Mozdulj Nyíregyháza programjain.

KM

20200403 Nyíregyháza fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország A nyíregyházi Tarnóczy Zalán családjával közösen tornáztatja meg az online követőket a Mozdulj, Nyíregyháza program sorosozat részeként.

Fotó: Dodó Ferenc

A koronavírus-járvány alatt sem maradnak változatos program nélkül a mozogni vágyók, ugyanis február elsején újra online mozgásformákkal jelentkezett a Mozdulj Nyíregyháza! program. A szervezők a veszélyhelyzet miatt továbbra is a digitális térben tartják az ingyenes és egyre népszerűbb, a városlakókat megmozgató sorozatot. Az érdeklődők 15 edzésforma közül választhatják ki a nekik legideálisabbat, továbbá két újdonsággal is találkozhatnak. Kipróbálhatják a kardiobokszot, melyet Miló Viki négyszeres magyar bajnok ökölvívó tart péntekenként, illetve a „Covid után optimum­On” nevet viselő foglalkozást is, ami abban segít, hogy a vírusfertőzés után mindenki visszanyerje a régi formáját. Ez a sorozat május végéig tart, az edzések a Mozdulj Nyíregyháza! Facebook-oldalán követhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában