Gyönyörű példány!

2021.03.09. 12:18

Csodaszarvast fotózott Beregsuránynál

A haromhatar.hu korábban is írt már Szilágyiné Kucsera Erikáról, ő az a természetfotós, aki minőségi fotóval tudta megörökíteni a Tákos és Csaroda között élő a dám rudli fehér tehenét.

Fotó: Szilágyiné Kucsera Erika

Az elmúlt napokban ismét egy fehér dámot, most egy bikát kapott lencsevégre, ezúttal Beregsurány külterületén „kattant” a Nikon D900-as.

Fotó: Szilágyiné Kucsera Erika

A haromhatar.hu megkérdezte Erikát, hogyan készíti ezeket a gyönyörű fotókat, hogyan tud ezekhez a félős vadakhoz ilyen közel kerülni:

„Az a jó, ha messziről meglátom a vadat, mint most a dámokat. Amikor észrevettem őket, talán 500-600 méterre voltak tőlem. Lefeküdtem egy földkupac mögé, aztán vártam, hogy közeledjenek... ahogy lefeküdtem a földre, észrevettem hogy az nem egy földkupac, hanem egy nagyobb ganéjcsomó. Igaz, utána nem volt kellemes az illatom, de szerencsét hozott! Sikerült jó fotót csinálnom”

Erika imádja a természetet, ha megteheti, mindig kint van a határban. „Nem csak a fotózás miatt megyek ki, nem mindig cél, hogy fotótéma legyen. A lényeg, hogy kint vagyok a szabadban...„ – mondta el a természetfotós.

Forrás: haromhatar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában