Nyíregyháza

2021.03.01. 07:49

Jótékonysági vásár

Újra garázsvásárt tart a PCAS Állatmentő Egyesület.

KM

20200313 Nyíregyháza fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország A PCAS állatmentők minden hónap második hétvégéjén garázsvásárt tartanak az Inkubátorházban.Bevételüket a menhelyenélő kutyák és macskák életkörülményeinek javitására fordítják.

Forrás: KM-archív

Az állatmentők március 12-én és 13-án, 10 és 17 óra között várják az érdeklődőket a nyíregyházi Inkubátorházban (Váci Mihály u. 41.). A jótékonysági eseményen többek között lakástextilek, ágyneműk, gyermek- és felnőttruhák, játékok, kisállat-felszerelési és lakberendezési tárgyak, különböző dekorációk között válogathatnak mindazok, akik segíteni szeretnék a munkájukat. A kínált portékát felajánlásokból állították össze, a bevétellel az egyesület munkáját segítik. A vásárt a járványügyi szabályok betartásával rendezik meg: a helyszínen mindenkitől kérik az orrot és szájat eltakaró maszk használatát, valamint a biztonságos távolság betartását.

A PCAS tagjai a befolyt összegből az általuk gondozott állatok etetését és orvosi költségeit fedezik – nagy szükségük van a segítségre, mert számos balesetet szenvedett és beteg kis kedvenc kerül hozzájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában