Gazdikereső

2021.04.19. 18:39

Találja meg új kedvencét!

Ismét három gazdikeresőnek szeretnénk új otthont találni.

Csinkó, Pajti és Viola még várja az álomgazdi jelentkezését

Forrás: NYÍRVV

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Csinkó, Pajti és Viola még várja az álomgazdi jelentkezését
Fotó: NYÍRVV

Gazdára várva Csinkó egy körülbelül két-három éves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Kecsesen ívelő füleivel, csodaszép barna szemeivel egyből elvarázsolja az embert. Nyugodt természetű, éber, okos, szeretetéhes, bújós négylábú. Idegenekhez eleinte kicsit félve közelít, óvatosan ismerkedik, azonban amint sikerül elnyerni a bizalmát, azonnal felszabadul. Más kutyákkal visszahúzódó és félős, a macskákra vadászzsákmányként tekint. Pórázon szépen közlekedik.

Pajti egy körülbelül nyolcéves, kisközép termetű, keverék, kan kutya. Szelíd és megfontolt eb, abszolút nem agresszív. Idegenekkel óvatos: alaposan mérlegel, mielőtt bárkinek is megnyílna, viszont ha sikerült elnyerni a bizalmát, könnyen barátkozik. Bújós, pacsiosztó, szeretetre vágyó kutya. Macskákkal nagyon barátságos, fajtársaihoz óvatosan közelít – de ha domináns ebbel találkozik, visszamorog. Pórázon szépen sétál.

Viola egy körülbelül hatéves, kisközép termetű, keverék, ivartalanított szuka kutya. Amikor az állategészségügyi telep gondozásába került, teljesen egybeálló bundája tele volt toklásszal – azóta új külsőt kapott. Rendkívül jó természetű eb, játékos, és nagyon szereti az embereket, könnyen teremt kapcsolatot. Viszonylag nagy mozgásigényű, felfedező alkat. Fajtársai iránt többnyire érdeklődik, a macskákkal szívesen barátkozik. Pórázon még egy kis gyakorlásra szorul.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában