Nyíregyháza

2021.05.03. 10:29

Parktúrát szerveznek

A nyíregyházi street workout csapat különleges edzésekre várja a mozogni vágyókat.

KM

Forrás: Nyír1flow

A vírushelyzet hatásait a Nyír1Flow is érzékelte: elmaradtak a fellépések és a versenyek. A nyíregyházi sportolók azonban nem mondtak le a mozgás öröméről.

– Gyakorlatilag mindenki otthon próbálta formában tartani magát, vagy épp kint a hidegben, hisz a termünket nem látogathattuk a korlátozások miatt. Az elmúlt szűk egy év alatt szinte nem is találkoztak a tagok – mondta el Pál Vilmos, a street workout csapat koordinátora.

Mozgás a szabadban

– Örömmel látjuk, hogy Nyíregyháza számos pontján építettek kondiparkokat. Azt tervezzük, hogy a vírushelyzet enyhülésével és a jó idő érkeztével szervezünk egy túrát: a street workout kedvelőit bevonva végiglátogatjuk és bemutatjuk az összes újonnan épült kondiparkot. Ezzel szeretnénk népszerűsíteni ezt a sportágat, meghozni az emberek kedvét a mozgáshoz és bemutatóinkkal segítséget nyújtani ahhoz, milyen gyakorlatokat lehet végezni egy ilyen helyen – tette hozzá.

A Nyír1Flow csapatának további terveiről Szabolcs Online portálunkon olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában