Horgászat

2021.05.13. 12:24

Várják a tagokat a Bujtosi-tónál

Különdíjban részesül a legnagyobb halat megfogó induló.

KM

Házi horgászversenyt rendez kizárólag az egyesületi tagok számára a Bujtos Sporthorgász és Természetvédő Egyesület június 5-én, szombaton. Az érdeklődők 6 órakor gyülekeznek, a rajthelyek kisorsolását követően a verseny 7 órakor kezdődik és 12 óráig tart. A mérlegelést eredményhirdetés követi, majd az egyesület vezetősége ebéddel vendégeli meg a résztvevőket. A versenyre nevezési díj nincs, az ebédet a hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően rendezik meg.

Különdíj a legnagyobb halért

Nevezni lehet személyesen az „Aranyhorog” horgászboltban június 3-áig. A nevezés feltétele a 2021. évi érvényes egyesületi tagság igazolása. A versenyen mindenki egy tetszőleges készséget használhat egy horoggal, a kifogott halat mérlegelés után vissza kell engedni. A nemes halakat azonnal lemérik. A versenyt felnőtt-, valamint ifjúsági és gyermekkategóriában hirdeti meg az egyesület. Különdíjban részesül a legnagyobb halat fogó versenyző.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában