bringára fel!

2021.06.13. 11:00

Görögkatolikus biciklis ifjúsági zarándoklat

KM

Hagyományteremtő céllal indítja útjára idén a metropólia a görögkatolikus kerékpáros ifjúsági zarándoklatot. A tekerés négy napját egy lelki pihenőnappal megkoronázva 250 km-t tehetnek meg a résztvevők változatos tájakon. Várnak mindenkit, aki elmúlt 17 éves, és késznek érzi magát az útra – adta hírül a Görögkatolikus Metropólia.

A zarándoklatokon az imákkal, a közösség erejével töltekezhetnek a fiatalok. Vannak, akik korábban is részt vettek gyalogos vagy kerékpáros túrákon, így megtapasztalták az összetartozás erejét, a távolságok teljesítésével pedig fizikumuk is erősödött. A mostani zarándoklat Gyöngyösről indul, a szervezők azt ajánlják, érdemes addig vonattal utazni. Az utat kísérőkocsik biztosítják, így a hat napra való felszerelést nem kell kerékpáron szállítani – hívják fel a figyelmet a szervezők. Az ifjúsági gyalogos zarándoklatokhoz hasonlóan polifoammal és hálózsákkal készülni kell. A szálláshelyeken védettségi igazolvány is szükséges. A jelentkezési határidő június 28., bővebb információ a metropólia honlapján elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában