gazdikereső

2021.06.28. 15:56

Találja meg új kedvencét!

Ismét három gazdikeresőnek szeretnénk új otthont találni.

Dotti, Kicsike és Smiley várja a gazdijelöltek jelentkezését

Fotó: Nyírvv

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül!

A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Gazdára várva

Dotti egy körülbelül hatéves, közepes termetű, német juhászkutya jellegű, ivartalanított szuka kutya. Egy végtelenül jóindulatú, csendes, barátságos négylábú, ami keresi és szereti az ember társaságát. Sokat hízeleg, szeret játszani, sokszor pedig csak békésen szemlélődik. Fajtársaival visszahúzódó és félénk, pórázon szépen sétál.

Dotti

Kicsike egy körülbelül két és fél éves, kistermetű, keverék, szuka kutya. Nagyon vidám eb, a bohókás természetével az embereket is felvidítja. Nagyon szeret szaladgálni és felfedezni a környezetét, ugyanakkor rendkívül szeretetéhes. Idegenekkel eleinte egy kicsit félénk, de viszonylag hamar feloldódik és összebarátkozik mindenkivel. Fajtársaival érdeklődő, a macskákat kergeti. Pórázon viszonylag szépen sétál.

Kicsike

Smiley egy körülbelül három-négy hónapos, jelenleg még kis termetű, valószínűleg kisközép termetűvé cseperedő, keverék, szuka kutyus. Játékos, eleven és életvidám, pillanatok alatt és feltétel nélkül összebarátkozik az emberekkel. Félelem nélküli kis csöppség, aki imád a társaság középpontjában lenni, folyton igyekszik felhívni magára a figyelmet.

Smiley

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában