Gazdikereső

2021.06.07. 17:33

Találja meg új kedvencét!

Ismét három gazdikeresőnek szeretnénk új otthont találni.

KM

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Amigo egy körülbelül kétéves, közepes termetű, keverék, kan kutya. Igazi erőművész: energikus, nagy mozgásigényű, játékos négylábú. Tanulékony, a vezényszavakat szinte ösztönből érti. Az emberekkel nagyon barátságos, fajtársaival viszont rendkívül domináns, és a macskákra is ősi ellenségként tekint. Pórázon viszonylag szépen sétál.

Amigo

Dózi egy csaknem tizenhárom éves, kis termetű, keverék, szuka matuzsálemke. Nagyon szelíd, dongalábú, idős eb, azonban még most is szinte kölyökként viselkedik: imád szaladgálni és mindent felfedezni maga körül. Nagyothalló kutyus, de végtelenül jó természetű, és az idegenekkel is azonnal megtalálja a közös hangot, szívesen hízeleg. Más kutyákat nem minden esetben zár a szívébe, a macskákat egyáltalán nem kedveli. Pórázon nagyon lendületesen, ugyanakkor ügyesen közlekedik.

Dózi

Mázli körülbelül egy-másfél éves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Igazán sokszínű teremtés: első látásra zabolátlannak tűnhet, hiszen tele van energiával, és sokat ugrándozik, mégis nagyon vágyik a szeretetre. Idegenekkel is könnyen barátkozik, fajtársaival érdeklődő, a macskákat ellenben nem kedveli. Pórázon még nagyon sok gyakorlásra van szüksége.

Mázli | Fotók: NyírVV

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában