Nyíregyháza

2021.07.18. 09:00

Új fazonra, világos hajszínekre váltanak a nők

Nincs új a nap alatt, mégis szeretünk változtatni hajviseletünkön.

KO

A menyasszonyi konty nem megy ki a divatból | Fotó: Vajas Andrea archívuma

– A 2021-es frizuradivat nem forgatja fel fenekestől a jól bejáratott trendeket, mindenki azt hordja, ami neki szimpatikus és mindenekelőtt jól áll – mondta Vajas Andrea arra a kérdésre, milyen hajkoronát hordanak szívesen az idén nyáron a hölgyek. Rögtön hozzá is tette, a fodrászok legnagyobb örömére a járvány után visszatértek a nők a szalonokba, és ismét adnak a külsejükre.

Játékos tincsek, tónusos színek

– A nyári szezon több új vendéget is hozott, beindultak a ballagások, és az esküvők is pörögnek. A bezártságból kiszabadulva többen az újítás mellett döntöttek. A nagy meleg miatt sokan a rövidebb fazonokat választják, a hölgyek ilyenkor világosabb hajszínre váltanak, valami újat keresnek. Sokan bevállalják a hosszabb, rövidebb tincsek játékát, a lépcsőzetes vágásokkal megbontva az egységes hosszú vagy félhosszú fazont. Szeretik a divatos hajvégi hullámokat is, és még mindig hódít a tónusos festés. Függönyfrufrut vágatnak, vagy fokozatos ritkítást kérnek.

A menyasszonyi konty nem megy ki a divatból | Fotó: Vajas Andrea archívuma

– Számos technikával lehet új formát kapni, vagy növelni a haj volumenét. A menyasszonyi kontyokon, hajkreációkon nem kell mindig nekem gondolkodnom, mert kész ötletekkel, fotókkal érkeznek az üzletbe az arák, én mindössze megvalósítom az elképzelésüket, ügyelek esküvői eleganciájukra – jegyezte meg a fodrász, aki mondott néhány szót a nyári hajápolásról is.

– Nyaranta legalább egyszer ajánlom a keratinos feltöltést, hiszen folyamatosan UV-sugarak érik a hajat, és védeni kell a kiszáradástól. A kezelés szépen feltölti a kiszáradt, gubancolódásra hajlamos szálakat akár 4 hónapig, így egész nyáron védik a haj minőségét. Ajánlatos különféle UV-védő spray-k használata is, amelyekkel a hajtincsek fénye, puhasága őrizhető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában