Nyíregyháza

2021.08.03. 16:31

Közel százféle kis- és nagyüzemi sör Sóstón

Vagány kocsmakaják, zenekarok és lemezlovasok – ez a Sóstó SerFeszt.

KM

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A rekkenő hőségben bizony jólesik egy korsó hideg, kesernyés szomjoltó. Tudják ezt a Sóstó SerFeszt szervezői is, ezért időzítették a hét végére a habzó, aranyló nedű rajongóinak ünnepét, melyet tizedik alkalommal rendeznek meg a Krúdy Vigadó terasza és a tó közötti árnyas sétányon.

A háromnapos fesztiválon, augusztus 6–7–8-án közel százféle kis- és nagyüzemi sör, vagány kocsmakaják, zenekarok és lemezlovasok segítenek a kikapcsolódásban.

Grill-stand-up séfekkel

A zenei és gasztroprogramok péntek délután fél hatkor kezdődnek a Texas Tourist koncertjével. Őket követi 19.30-tól a Tibi a hegyről, este tízkor pedig a Mina csap a húrok közé.

Másnap, szombaton 17.30-tól Száraz Tamás zenél a fesztivál színpadán, majd a ­Mentha Project táncoltatja meg a közönséget, DJ emzë este kilenctől pakolja a lemezeket.

A Sóstó SerFeszt zárónapján, augusztus 8-án sem fognak unatkozni a látogatók, erről 14 órától Kovács Lázár és Pataky Péter séfek grill-stand-upja a garancia. A nap hátralevő részében a lemezlovasoké a színpad, délután öttől DJ Ricky, héttől pedig Mess diktálja a poháremelgetés ütemét.

A Texas Tourist nyitja a fesztivált | Fotó: KM-archív

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában