Kállósemjén

2021.08.24. 08:41

Nem mindennapi vendégei voltak a Kállay-kúriának

Látogatás az ősöknél.

KM

Kállay Kristóf és Kállay-Saunders András a kállósemjéni kúriában

Fotó: Sipeki Péter

Kállay Kristóf tartott rögtönzött idegenvezetést Kállay-Saunders Andrásnak szombaton a kállósemjéni Kállay-kúriában.

Felemelő érzés

Az énekes a település falunapjára érkezett egy fellépésre, és ha már ott volt, az egykori miniszterelnök unokája körbevezette az ősi családi fészekben. Kállay-Saunders Andrást még 2010-ben ismerhette meg az egész ország, amikor az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorában bekerült a legjobbak közé.

Az azóta eltelt több mint tíz évben három stúdióalbumot és több slágerlistás dalt köszönhetnek neki a zenerajongók, 2014-ben még Magyarországot is képviselte Koppenhágában az Eurovíziós Dalfesztiválon Running című szerzeményével. Az énekes édesanyja, a szupermodell Kállay Katalin révén rokona dr. Kállay Miklósnak. András néhány hónappal ezelőtt a TV2 Tények című műsorában beszélt arról, hogy gyerekként nem tudott túl sokat családja történetéről, de Kállay Kristóf nagyon sokat mesélt neki, és felemelő érzés számára, hogy egy ilyen történelmi személyiséghez fűzik rokoni szálak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában