Szex

2021.08.21. 14:08

Szextrükk – Ha ezt az apróságot fejben tartanák a férfiak, az egekben lenne a párjuk libidója

Sok férfinak okoz gondot, hogy a párjuk mintha már nem kívánná a szexet. Pedig egyszerű a trükk, hogyan lehet ismét megfűszerezni a dolgokat...

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Bizony hamar unalmassá válnak a dolgok, ha minden a szokásos menetben zajlik: ugyanaz az ágy, ugyanaz a póz... Ez maga a libidó gyilkosság.

De mi az a szextrükk, ami segít?

Nem kell nagy dologra gondolni, a pikáns szextrükk lényege, hogy a szexpózokat a pár olyan gyakran váltogassa, amennyire csak lehet. Bár ezt rengetegen megteszik, a libidónövelő hatásról kevesebben tudnak.

A szakértők szerint érdemes akkor belefogni a kísérletezésbe a pózokkal, amikor a pár már összeszokott az ágyban. Minél több újdonságot próbálnak ki, annál szorosabb lesz a kapcsolatuk, és mélyül az intimitás. A sokféle, izgató szexpóz növeli a bizalmat férfi és nő között, a hölgyek pedig ettől szárnyakat kapnak.

Sokan tudják ugyanis, hogy a szebbik nem számára az orgazmus döntő részben fejben dől el; a bizalom pedig azt jelenti, hogy könnyebben elengedik magukat az ágyban.

Ha magabiztosak a szexben, sokkal többször is kívánják meg, hogy a párjuk összebújjon velük esténként.

Szakértők szerint nem csupán a pózokat, a helyszíneket is érdemes váltogatni: nem muszáj mindig a hálószobában hódolni a gyönyörnek, egy érzéki zuhanyszex, vagy egy új, izgalmas póz a kanapén felpezsdíti a házaséletet.

A kulcsszó tehát, az, ami jó ha a szemünk előtt lebeg, az a:

változatosság.

Forrás: ripost.hu

https://szon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/noi-fantaziak-allandoan-azon-jar-az-eszem-ezt-csinalna-rita-egy-felreeso-fahazban-5298884/

https://szon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/brigi-csak-felul-szeret-lenni-vegre-elarultak-a-csajok-mi-hozza-el-a-csucsgyonyort-5297162/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában