Programajánló

2021.09.03. 15:32

A záró- és nyitóbulik hétvégéje jön

Hétvégi programok Szabolcs-Szatmár-Beregben.

20210714 Budapest Dancing with the Stars második évadjának versenyzői bemutatkozása. Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Tóth Andi énekesnő

Forrás: MW-archív

Fotó: Máté Krisztián

Szeptember 3., péntek

22 óra: Just techno

A technózene szerelmeseit várják a Barbizon táncterére péntek este.

A nyíregyházi klub falai sötétbe borulnak, és előjönnek a keményebb dallamok. Az ütemeket a hazai technószcéna egyik legkiemelkedőbb alakja, Daniel Nike diktálja. A fiatal techno-, minimal techno DJ karrierje 2013-ban indult, 2016 decemberében pedig bekerült Magyarország top 20 underground-lemezlovasai közé a Ballantine’s Music Awardson – írja a PlusBeats. Daniel Nike szinte úszkál a hírnévben, miközben producerként is remekel. Pályafutása során elért számos sikerét megkoronázza, hogy Pete Tong is lejátszotta egyik trackjét a BBC Radio 1-on hallható műsorában.

22 óra: Birthday Party

Tóth Andit nem kell bemutatni, az elmúlt hetekben többször megfordult a megyében.

A fiatal énekesnő lesz a sztárvendég a nyíregyházi Mamma Miában péntek este. Tóth Andi élőben robbantja be legnagyobb slágerét, a Néztek című számot. S ha ez nem lenne elég, a lemez­játszók mögött a szüli­napos Jackwell egy mindent megborító szettel gondoskodik a hangulatról. Az este rezindense Mr. Aradványi, az emeleten Sögö a legforróbb latin, R’n’B és reggeatonzenéket adagolja.

Szeptember 4., szombat

17 óra: Szüreti nap Nyírmadán

A településen az idén is megrendezik a hagyományos szüreti mulatságot.

Napközben főzőverseny, kulturális programok, motoros és szüreti felvonulás a program, délután öttől azonban a zenéé a főszerep a sportpályán. Vida Jenny alapozza meg a hangulatot, amit Karda Bea koncertje csak fokoz majd. A kilencvenes évek második felében feltűnt a hazai pop egén egy azonosítatlan repülő tárgy, ami azóta is felettünk lebeg: ez az UFO. Dr. Love és énekesnői elhozzák az együttes legnagyobb slágereit.

Este nyolckor a fiatalok nagy kedvence, a nyíregyházi énekes, Nemazalány lép színpadra, akit Rico és Miss Mood követ. A nyírmadai formáció, a Nelson zenekar koncertjével a buli nem ér véget, mert érkezik DJ Vass Attila, aki egy hamisítatlan retró diszkót prezentál a szüreti nap zárásaként.

19 óra: Csinálják a fesztivált

Titok és misztikum címmel rendeznek összművészeti fesztivált hétvégén Paposon.

A rendezvény első részében a hagyományőrzésre helyezik a hangsúlyt, míg a másodikban a helyi és környékbeli művészeti csoportok mutatkoznak be. Este héttől kezdődnek a szabadtéri minikoncertek, színpadra lép Nemazalány és Sofi, Burai Krisztián és V-Zoy. A tűzijáték után, 22.30-tól utcabál is lesz.

Burai Krisztián egész gyermek- és fiatalkora Mezőberényhez kötődik, ott kezdett el zenélni, s az első zenekarát is a helyi Petőfi-gimnáziumban alapította meg.

Az énekes, dalszerző, zenei producer az érettségi után a békéscsabai főiskola humánszervező szakán folytatta tanulmányait, de már ebben az időben is számos dalt írt, illetve remixet készített Király Viktornak és iker-testvérének. Munkája egyre többször a fővárosba szólította, ezért Budapestre költözött és egyéni tanrend mellett fejezte be tanulmányait. Először egy hobbistúdióban dolgozott, majd egy zenésztársával közös zenei műhelyt alapított.

Olyan előadók dalainál működött közre zenei producerként, mint Opitz Barbi, Dér Heni, Patai Anna, Fehér Zoli, Young G, Lil C vagy éppen Lakatos Yvett. Országos hírnévre tett szert előbb a Megasztár, majd a Voice versenyzőjeként. Utóbbi azért is fordulópont az életében, mert a saját hangján szólaltathatta meg szerzeményeinek egyikét, a Criminal Lady-t a nagyközönség előtt.

21 óra: Nyitóbuli élő zenével

A vajai Anna pubba visszatér az élő zene: szombat este a Gáti tesók húzzák a talpalávalót.

21 óra: Bónuszzáróparti

Bár már elbúcsúztatták a nyarat az ugornyai Tisza-parton, a szervezők engedtek a kérésnek.

A Malibu Beach Club & Terasz törzsvendégeinek könyörgése meghallgattatott, szombaton két igazi nagyágyú érkezik a NightLife családjából: Czaga és Patrick. A lemezlovasok a megszokott populáris dallamok helyett pörgősebb szettekkel, „veretősebb” ütemekkel készülnek. Az estét extra hang- és látványshow gazdagítja. A hely rezidense Belasco, az élő zenés teraszon Sebők Sanyi zenél.

22 óra: Groovehouse in the house

Ártatlan szemmel néz majd a hajnal mindazokra, akik szombat este a Mamma Miát választják.

A nyíregyházi szórakozóhelyen ismét megnyitják a slágercsapot, és magas nyomással öntözik meg a táncteret. A 20 pluszos buli sztárvendége ismét egy legendás popcsapat, a Groovehouse lesz. A retróteremben DJ Geczó, az emeleten pedig Mr. Aradványi pakolja a lemezeket.

Szeptember 6., hétfő

21 óra: Egyetemi nyitóbuli

Visszatér az élet a felsőoktatási intézmények, így a Nyíregyházi Egyetem falai közé is.

Az elsőéves hallgatók a környék legnagyobb buliján ismerkedhetnek meg egymással hétfőn a Mamma Miában, ahol a felsőbb évesek végre újra pacsizhatnak a rég látott barátokkal. A buli kapitánya Fenyvesi lesz, de éjfélkor beugrik egy kicsit Szecsei is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában