Buliajánló!

2021.09.10. 08:06

Eszméletlen bulik lesznek a hétvégén! Még olyan is, ahol szingli csajokkal hoznak össze!

Sztárvendégek pörgetik fel a bulikat.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szeptember 10., péntek

14.30: Őszi koncertek

Az Őszi Hacacré Tiszalökön a zenerajongókat várja.

A legkisebbek már 14.30-tól élvezhetik a Dongó Együttes vidám dalait, de később a felnőtt közönségnek is kijut a szórakozásból: 18.50-től a Lóci játszik próbálja meggyőzni a közönséget, hogy náluk bizony nem táncol jobban senki, majd 20.15-től hazai popzene egyik legnépszerűbb képviselője, a Honeybeast áll színpadra.

21 óra: Tanévnyitó party

A nyár véget ért, de az igazi buli csak most kezdődik.

A Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda idén is egy tanévnyitó bulival ünnepli az iskolakezdést a Club Hollywoodban. A jó hangulatot nem bízták a véletlenre: a buli alatt a népszerű lemezlovas, Koósz Milán gondoskodik arról, hogy soha ne legyen üres a táncparkett.

21 óra: Ideje mulatni!

Sztárvendégekkel készül pénteken a vajai Anna pub.

A mulatós zene szerelmeseinek Ignácz Márkó zenél majd péntek este, de Nótár Mary is színpadra lép, úgyhogy mindenki készítse elő a piros színű ruháját, hogy együtt bulizhasson a műfaj koronázatlan királynőjével.

22 óra: DJ-dömping

Egymásnak adják a fülhallgatót a lemezlovasok a Mamma Mia DJ-pultjában.

Az elektronikus zene rajongói a műfaj több kiváló képviselőjével is találkozhatnak péntek este Nyíregyházán: Fenyvesi & Tekk, Bréda Bia, Lmen Prala és Jauri pörgetik majd a lemezeket. Azok, akiket inkább az R’n’B, a raggaeton, a funky és a hip-hop vonz, Bréda Biára és DJ Sögöre számíthatnak.

Szeptember 11., szombat

20 óra: Elektromos hegedűkoncert

Ki mondta, hogy hegedűvel csak a táncházakban és a hangversenyeken találkozhatunk?

Farkas Izsák elektromos hegedűművész és DJ Tokai a nyíregyházi Szindbád Kortárs Magyar Bisztróban lép fel, hogy rendhagyó közös zenéjükkel elvarázsolják a közönséget.

21 óra: Konyha-koncert

A nyírbátori 2-es Pub egy sztárvendéggel várja az érdeklődőket a hétvégén.

Te is ott ragadtál egy százszor visszajátszott pillanatban? A Konyha zenekar 2019-ben A Dal elődöntőjéig jutott ezekkel a sorokkal. Ha többek között ezt a slágert is szívesen meghallgatnád élőben, szombat este Nyírbátorban megteheted.

21 óra: Éljenek a 2000-es évek!

Egy buli azoknak, akik kedvenc slágereikkel szeretnének eltölteni egy estét.

A nyíregyházi Club Hollywood szombati tanévnyitó buliján a 2000-es és a 2010-es évek legismertebb dalait játssza majd: felcsendülnek többek között az LMFAO, David Guetta, a Cascada, a Basshunter, a Groovehouse, Rihanna, a Groove Coverage, Akon és Avicii legnagyobb slágerei, melyeket senki nem bír éneklés nélkül végighallgatni.

22 óra: Szingli csajok éjszakája

A párkeresőknek kedvez szombaton a nyíregyházi Mamma Mia.

Az esti bulira érdemes korán érkezni, hiszen az első száz lány és az első száz fiú számozott kártyát kap, méghozzá azzal a céllal, hogy megtalálják azt a személyt, aki ugyanazt a számot kapta – talán a sors keze elhozza a szerelmet! A szinglik zöld, a foglaltak pedig piros karszalagot kapnak, így mindenki első pillantásra láthatja, ki keresi még az igazit. A legjobb zenékről DJ Geczo és Mr. Aradványi gondoskodnak majd.

Szeptember 12., vasárnap

12 óra: Koncert a manókkal

A gyerekeknek is kijár egy kis szórakozás.

Vasárnap Nyíregyházán, az erdei tornapályán tartják meg az Állatbarát Alapítvány idei, Fesztivál az állatokért nevű rendezvényét, melyen a legkisebb látogatókra is gondoltak: déltől a népszerű gyerekzenekar, a Vidám Manók szórakoztatja majd a látogatókat.

Szeptember 13., hétfő

21 óra: Egyetemi buli

Már a hét első napján is kiereszthetik a gőzt a nyíregyházi hallgatók.

A Mamma Mia az egyetemistákat célozza meg a hétfő esti bulival. Az érdeklőket Fenyvesi x Pégé szórakoztatja majd, de egy sztárvendégre is számíthatnak a partizók a Valmar együttes személyében.

A Vidám Manók együttest már jól ismerik a legkisebbek: a nyíregyházi gyermekzenekar fülbemászó dalaival minden családi rendezvényen és fesztiválon sikeresen elvarázsolja az ifjú közönséget. A műsoruk legnagyobb vonzereje, hogy interaktív: egy egyszerű előadás helyett a gyerekeket is bevonják a közös táncba és az éneklésbe, sőt a vállalkozó kedvűek még a színpadra is felmehetnek velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában