Balkány

2021.09.22. 09:15

Veres Zoltán és Farkas Bertalan a repülőnapon

Második alkalommal várják a repülés szerelmeseit Balkányba, a Plangi Airport Repülőnapra szeptember 25-én, szombaton 9 órától.

KM

Forrás: vereszoltan.hu

A rendezvényen az időjárás függvényében különböző bemutatókat láthat a közönség. A tervek szerint lesz többek között sárkányrepülős és ultrakönnyű egyéni, illetve kötelékrepülés, deszantugrások MI–17 katonai helikopterből, siklóernyős és katonaidrón-bemutató, fegyverkiállítás. A repülőnap vendégpilótái és gépeik mellett Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok és többszörös Guiness-rekorder műrepüléssel fogja emelni az adrenalinszintet, beszédet mond Farkas Bertalan vadászpilóta, űrkutató, Magyarország első űrhajósa, valamint vadászpilóta-élménybeszámolókat is hallhat a publikum. A látogatók házias ételeket kóstolhatnak, és tombolasorsoláson vehetnek részt. A szervezők azt kérik, hogy aki saját repülővel szeretne érkezni, jelezze üzenetben a [email protected] címen, hagyja meg a telefonszámát, és fel fogják venni vele a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában