Bénázó pasik

2021.10.17. 09:18

„Azt mondta, egy konzervre meghív...” – Nők meséltek, mivel csapta ki a biztosítékot a férfi az első randin

Bizony a nőknek se könnyű a társkeresés; sok kínos randi előzi meg, míg megtalálják az igazit. Egy online fórumon magyar hölgyek meséltek sztorikat, és akadnak közöttük igazi gyöngyszemek...

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

„Amikor odaértem a tali helyszínére, láttam, hogy éppen egy hatalmas lángost eszik. Jól megküldhette fokhagymával, mert amikor rám köszönt, majdnem elájultam a leheletétől. Pár perc alatt leráztam.”

„Az egész randi alatt a volt barátnőjéről beszélt, a végére teljesen kész voltam már tőle. Aztán a randi végén kért tőlem pénzt buszjegyre, mert nála nem maradt elég.”

„Nem tudtunk sehova beülni enni a járvány miatt, de gálánsan felajánlotta, hogy egy konzervre meghív. Nem lett végül randi.”

„Beültünk egy hamburgerezőbe. Kikért magának egy csomó kaját, legalább öt adagot: hamburgert, krumplit, egy hadseregnek is elég lett volna. Kérdezte, kifizetem-e, mert az anyukája nem adott neki pénzt. Már ez se tetszett, de gondoltam, mindegy. Pár perc alatt felfalt mindent, aztán elvette az én kajámat, hogy még éhes, és ha gondolom, vegyek még magamnak. Ennél a pontnál álltam fel az asztaltól.”

„A randik jók voltak, a szex volt kínos. Kerestem odalent a lényeget, de nem találtam, olyan kicsi volt neki. Azt mondta, ne nyúlkáljak oda, mert ott rettentően csikis. Nem volt több randi.”

„Végig, amíg tartott a randi, az anyjáról beszélt, de megállás nélkül. Szóhoz se hagyott jutni. Aztán, amikor elköszöntünk, közölte, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, szeretne még találkozni. Közöltem, hogy én viszont nem szeretnék.”

„Egy sebésszel randiztam, aki egyfolytában olyan horror-sztorikkal traktált, hogy kiből mit műtöttek ki. Kést a fejből, villát a szemből, ilyenek. A sokadik után felálltam, és mondtam neki, hogy rosszul vagyok, nem fog ez így működni...”

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában