Szex

2021.11.06. 13:19

„A barátnőm azt szereti, ha más nőkkel is lefekszem, beleértve a kollégáit is, mit tegyek?”

Ilyen szexuális problémáról is ritkán hallani, sok férfi irigy is lenne erre a pasira, ám ő cseppet sem érzi jól magát attól, hogy másokkal kell ágyba bújnia...

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Daily Star tanácsadói rovatába érkezett a kérdés, mennyire furcsa, hogy egy férfi barátnője szereti, ha más nőkkel szexel.

„Azt mondja, ez tartja a kapcsolatunkat izgalmasan és frissen. Még sosem találkoztam ilyen hozzáállással. Mindig elmondja, melyik kolléganőjének vagy barátnőjének jövök be, megszervezi a találkozót, majd hirtelen elmegy hazulról. Nekem pedig szórakoztatni kell a nőt, aztán másnap mindent részletesen elmondani neki. Soha nem akar csatlakozni hozzánk, az édeshármas nem érdekli, de még csak más pasik sem, de az nagyon izgatja, hogy én más nőkkel vagyok. A barátaim szerint én vagyok a legszerencsésebb a világon, de én nem ezt érzem. Egészséges ez egyáltalán?”

A szakértő szerint sem egészséges ez a kapcsolat, hiszen a lány lényegét tekintve áruba bocsátja a pasiját. Azt tanácsolta, hogy a pasi kérdezze meg a lánytól, hogy ha nem fekszik le több idegennel, akkor szakítanak? Az erre adott válasz mindent elárul majd.

Forrás: ripost.hu

https://szon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/kiderult-hany-percig-tart-a-jo-szex-ezen-mindenki-ledobbent-5540966/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában