Nyíregyháza

2021.11.09. 08:12

Minden a csodálatos ruhákról szólt az estén

Uhrin-Hibján Anikó stylist egy színtanácsadást is tartott a divatbemutató után.

KM

Egy igazi nőknek való programot szervezett a napokban a megyei kereskedelmi és iparkamara Női Vállalkozók Klubja, a tagok ugyanis Rabócsi Renátánál egy műhelylátogatáson vehettek részt. A vendéglátó Rabócsi Renáta divattervező és az RR-Tex Kft. színtanácsadója és stylistja, Uhrin-Hibján Anikó volt.

Hogy készülnek a ruhák?

Az est folyamán a résztvevők a különböző munkaállomásokon ismertetőt kaptak arról, hogyan készülnek a csodálatos ruhák. A szabászat, a varroda és a kézi varró, díszítő részlegeken Rabócsi Renáta munkatársai és a szakképzési munkaszerződéssel gyakorlaton lévő tanulók nagy izgalommal meséltek a napi munkájukról.

Megdobogtatta a szíveket

Az est fénypontja egy divatbemutató volt, ahol a lélegzetelállítóan szép ruhák látványa ugyancsak megdobogtatta a női szíveket. Végezetül Uhrin-Hibján Anikó az egyik hölgy vendégnek egy színtanácsadást tartott. Érdekes volt megtapasztalni azt, hogy az arc-, a szem-, a hajszínhez, és úgy az egész jellemhez milyen színek passzolnak, melyik sápaszt és melyiktől ragyog fel az arc.

A klubtagok egy igazán izgalmas, szemet gyönyörködtető klubesten vannak túl, ahol mindenki szívébe zárt egy-egy kedvenc ruhadarabot, és arról álmodozva térhetett haza.

Borítókép: A tagok egy igazán izgalmas estén vannak túl | Fotó: Kamara

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában