Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.12.21. 11:12

Értékeltük a karácsonyi alkotásokat

A kategóriák első három helyezettje Libri-könyvutalvánnyal gazdagodik.

Km

Gyönyörű pályamunkák érkeztek

Fotó: Sipeki Péter

Véget ért a Kelet-Magyarország karácsonyi rajzpályázata: a napokban zsűriztük a beérkezett alkotásokat, és kiderült, hogy a három kategóriában kik állhatnak fel a képzeletbeli dobogóra. 

E szerint az óvodások között a nyírmeggyesi Veres Bíborka lett az első, megelőzve az olcsvai Baráth Botondot. Az alsósoknál a nyírbélteki Szemán Dominik rajzát ítéltük a legjobbnak, második helyen az újfehértói Tóth Boglárka Szilvia végzett, a harmadik pedig a buji Hrabina Alíz lett. A felsősök versenyében a nyíregyházi Pelikán Zselyke győzedelmeskedett, megelőzve a mátészalkai Kiss Nellit és az ugyancsak mátészalkai Csányi Pannát. 

 

Köszönjük a rajzokat! 

 

A legjobbak értékes nyereményeket kapnak: a kategóriák első három helyezettje 6 ezer, 5 ezer, illetve 4 ezer forint értékű Libri-könyvutalvánnyal gazdagodik. A gyerekeknek köszönjük, hogy az alkotásaikat benevezték a pályázatunkra, a legjobbakkal pedig felvesszük a kapcsolatot, hogy a nyereményátadás részleteit egyeztessük. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában