Nyereményjáték

2021.12.22. 11:58

Kelet-előfizetése most milliókat érhet!

Elindult a Gyűjtse a milliókat! elnevezésű nyereményjátékunk, melyen hűséges előfizetőink vehetnek részt.

KM

A fődíj ötmillió forint, de további értékes nyeremények – 5x1.000.000 forint, 25x100.000 forint értékű vásárlási utalvány és 25 wellnesshétvége – is gazdára találnak. 

Kedves Előfizetőnk! Szeretnénk megköszönni, hogy nap mint nap a lapunkkal kezdi a reggelt, ezért hálánk jeléül ezt a játékot Önnek indítjuk. Ha rendelkezik érvényes − a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló − előfizetéssel, ne habozzon, játsszon Ön is! Ha még nem előfizetője lapunknak, érdemes gyorsan változtatnia ezen, hiszen még nem késő, hogy Ön nyerje meg értékes nyereményeink valamelyikét! A sorsolást 2022. március 29-én 10 órakor tartjuk, közjegyző jelenlétében. A játékszabályzat a mediaworks.hu/jatekszabalyzat oldalon olvasható. Köszönjük, hogy megtisztel minket a játékával! 

 

A játék menete

 

A december 10-ei számunkban megjelent a játékszelvény. 
December 11-étől tizenhárom héten keresztül, tizenháromszor jelenik meg milliós kupon, amelyeket a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani, összesen öt darabot. 

A játékszelvényt a felragasztott milliós kuponokkal 2022. március 14-éig kell beküldeni a 3501 Miskolc, Pf. 178 címre. 
A borítékra, kérjük, írja rá: Gyűjtse a milliókat!

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában