Nyíregyháza

2022.02.21. 07:52

Találja meg ön is új kedvencét!

KM

Müzli könnyen barátkozik

Fotó: Nyírvv

Újabb három gazdikeresőnek szeretnénk otthont találni. Az ebekkel a NyírVV Nonprofit Kft. Állategészségügyi Telepén személyesen is megismerkedhet a helyszínen, vagy érdeklődhet a 42/420-738-as telefonszámon, illetve a [email protected] címen. 

Borzi

Borzi egy körülbelül 3-4 hónapos, keverék, kan kutya. Játékos és életvidám eb, szívesen fedezi fel a környezetét, szereti és keresi az emberek társaságát. A többi kutyával és macskákkal is barátkozik. Fanta egy körülbelül 3 éves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Imád szaladgálni, ugrándozni és játszani. Fajtársaival és macskákkal is kompatibilis, pórázon szépen sétál.  

Fanta

Müzli egy körülbelül 3-4 éves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Játékos, jó természetű eb. Nagy felfedező, minden fűszálat szeret feltérképezni a környezetében. Eleven, nagy mozgásigényű négylábú, nagyon könnyen barátkozik az emberekkel. Más kutyákkal is szívesen ismerkedik, azonban a cicák, a vehemens játéka és ugrándozása miatt nem kedvelik. Pórázon viszonylag szépen sétál. 

Müzli

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában