Tündérszépek 2022

2022.02.15. 11:30

Videó: Imád énekelni és táncolni a kislétai szépség

Barbara nagyon élvezte a fotózást.

Fotó: Szon

Folyamatos a jelentkezés a Tündérszépek 2022 szépségversenyünkre, amire még Te is nevezhetsz! Akár saját képeidet is beküldheted vagy választhatod azt a lehetőséget is, hogy fotósaink készítik el első sorozatod.

 

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok....

 

A versenyre 18-29 év közötti lányok jelentkezését várjuk, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb!

 

A 18 éves Barbara már a fotózáson is részt vett, amit nagyon élvezett, ahogy ez a videón is látszik. A fiatal lány Kislétáról érkezett, imád énekelni és táncolni. A versenyre azért jelentkezett, mert nagyon tetszik neki a modellkedés.

 

 

Ha neked is folyton a szépséged dicsérik, szívesen mosolyognál a címlapokon, a tévében, a modellkarrier minden vágyad, jelentkezz most a Tündérszépek országos szépségversenyre!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában