Tündérszépek 2022

2022.03.09. 15:39

Kulisszák mögött: a Tündérszépek fotózása

Akár az ország legszebbjei is lehetnek a megyei jelentkezők.

KM

Fotó: szon.hu

Elindult a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója! A Szabolcs Online oldalán a szavazók szívecskéket adhatnak azoknak a lányoknak, akiknek szépsége leginkább megbabonázta őket – sőt, hírportálunkon a kulisszák mögé is bepillanthat bárki, akit érdekel, hogyan készültek a szépségkirálynő-jelöltek profi fotósorozatai. 

 

Még lehet jelentkezni 

 

A legutóbbi videókban olvasóink közelebbről is megismerhetik Orsit, aki jelenleg az érettségire koncentrál, hiszen az egyetemi évek alatt jogot szeretne hallgatni. A Tündérszépek 2022-es versenyére azért jelentkezett, mert érdekli a szépségipar és a kifutók világa, és szeretné szélesíteni a látókörét. 

 

Tamara fotózásáról szintén készült videó: a kislétai lány azért indul a megmérettetésen, mert szeretne több önbizalmat szerezni. Jelenleg egy gyermekotthonban dolgozik, és nagyon szereti a munkáját, mert a gyerekek közel állnak a szívéhez. 

 


Aki kedvet kapott a jelentkezéshez, még most is megteheti: március 22-ig fogadjuk a nevezéseket a szon.hu Tündérszépek menüpontjában!  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában