Tündérszépek 2022

2022.03.21. 14:00

Videó: A nagyecsedi lány szabadidejében szeret edzeni

Liliána minél több dologban ki akarja próbálni magát.

Fotó: szon.hu

Véghajrájához ért a Tündérszépek jelentkezési időszaka, hiszen március 22-én éjfélig lehet már csak nevezni az idei országos szépségversenyünkre.

 

Saját portfólióval is lehet nevezni, de fotózás is kérhető, ha még nincs saját képanyagod, itt a lehetőség, hogy megszerezd az elsőt, a Tündérszépek profi fotósainak segítségével!

 

Liliána is fotósainkra bízta a képek elkészítését. Magabiztosan mozgott a kamerák előtt a nagyecsedi szépség, aki szabadidejében szeret edzeni és túrázni. Bevallása szerint azért jelentkezett a versenyre, mert szeretné magát minél több dologban kipróbálni.

 

 

A regionális fordulók már zajlanak, de néhány hely még kiadó. Csak rajtad múlik, hogy szerencsét próbálsz-e, megadod-e az esélyt magadnak, hogy kitűnj a tömegből, fotózásokon vegyél részt és a dicsőség mellett, hogy te képviseld a megyéd az országos döntőben, elnyerd a 2022 Tündérszépe címet!

 

Nevezz mielőbb!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában