Vasmegyer

2022.04.28. 16:24

A gyermekeket szombaton, a nőket vasárnap várják a vasmegyeri tóhoz

A szombati és a vasárnapi verseny is ingyenes a vasmegyeri tónál.

KM

Felejthetetlen emlék marad a családi program | Illusztráció: Thinkstock

Fotó: Shutterstock

A legtöbb horgász a családjával szeretné eltölteni a szabadidejét a vízparton, de ahhoz az kell, hogy mind a gyermekek, mind a feleségek (illetve a barátnők, a menyasszonyok) megszeressék a horgászatot. 

Úszóssal vagy fenekezőssel 

Erre kiváló lehetőséget nyújt a hétvége, hiszen szombaton a fiatalokat, vasárnap pedig a nőket várja a Pecamánia Road Show a vasmegyeri Reed Carp Lake horgásztóhoz. 
A gyermekhorgászversenyen április 30-án a 6-14 éves korú ifjak vehetnek részt – de csak szülői felügyelettel. A gyermekek versenyén úszós és fenekezős készséget egyaránt használhatnak a résztvevők. A gyülekező 8 órától lesz, a verseny 9 órától 14 óráig tart. A női horgászversenyt május elsején, vasárnap rendezik meg, a gyülekező szintén 8 órakor lesz, a megmérettetés 9 órakor kezdődik és 15 óráig tart. 

Ráérezni az élményekre 

A férjek, barátok segíthetnek a csalizásban, a szákolásban, de minden mást a gyengébbik nem képviselőinek kell elvégezniük. Talán most a lányok és az asszonyok is ráéreznek a horgászat semmihez sem hasonlítható szépségére, élményére, no meg a természet megannyi titkára. 
A szombati és a vasárnapi verseny is ingyenes, az érdeklődők a 06-20/619-3134-es telefonszámon jelentkezhetnek. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában