Nyíregyháza

2022.04.25. 11:21

Fókuszba került a móka is

Kutyabarátoknak kínálnak remek kikapcsolódási lehetőséget május elején.

KM

Első alkalommal rendezi meg a Jótékonysági Kutyás Versenynapot a nyírturai Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület. A négy- és kétlábú érdeklődőket május 7-én várják Nyíregyháza-Oroson. 
A szervezők célja, hogy egy kötetlen, baráti hangulatú, a térség kutyás közösségét ­összekovácsoló programon szórakozhassanak a résztvevők. 

Bemutatókkal készülnek 

A vállalkozószelleműek engedelmes, puller, apport kategóriákban, egy mókás akadálypályán, csésze kihíváson, trükkversenyen, élelemfolyosós behívásban és helyben maradó versenyben mérhetik össze a tudásukat. A versenyszámok mellett a Rosszcsont Kutyaiskola bemutatója, puller-, mentőkutyás és interaktív terápiás segítőkutya bemutató és tombolasorsolás színesíti a programot. 

A rendezvény teljes bevételével a Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület kutyáinak képzését, az egyesület működését támogatják. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az esemény és a nevezés részleteiről az egyesület honlapján és közösségi oldalán tudhatnak meg többet az érdeklődők.

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában