Gazdikereső

2022.04.25. 19:48

Találja meg az új kedvencét!

Ismét szeretnénk három kutyának otthont találni.

KM

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ha úgy érzi, szüksége van egy négylábú társra, bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állat­egészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet, vagy érdeklődhet a 42/420-738-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen. 

Cézár egy körülbelül másfél-két éves, kisközép termetű, foxterrier jellegű, keverék, kan kutya. Nyugodt természetű, embercentrikus eb. Nem izgága típus, de ha van rá lehetősége, szeret szaladgálni és játszani. Idegenekkel is könnyen barátkozik, a macskákkal közömbös. Fajtársaival hajlamos agresszívan viselkedni, így egyedüli kutyának ajánlott. Pórázon még sok gyakorlásra van szüksége. 

Cézár | Fotók: NYÍRVV

Cikkcakk egy körülbelül három-négy hónapos, kis termetű, keverék, szuka kutya. Valószínűleg felnőve is kicsi marad. Cikkcakk egy játékos, folyton izgő-mozgó, csupa szív kiskutya. Nagyon szeret játszani, szaladgálni. Szeretetre éhes kiskutya, ­árnyékként követi választott társát. Hűséges négylábú, ­szívesen odabújik az emberhez. A többi kutyával és macskákkal is szívesen barátkozik. 

Cikkcakk

Molly egy egy-másfél év körüli, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Rendíthetetlen házőrző, játékos és nagy mozgásigényű kutya. Imád szaladgálni, fogócs­kázni, labdázni. Fárad­hatatlan, éber eb. Idegenekkel is könnyen barátkozik, fajtársaival és macskákkal nem kompatibilis. Pórázon még sok gyakorlást igényel. 
 

Molly

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában