Nyírtelek

2022.04.28. 16:36

Tavaszi verseny a tagságnak

Jó tudni, hogy az első ötven jelentkezőnek van esélye az indulásra.

KM

Sok-sok élményt nyújt az őzetanyai Öregtó | Archív fotó: MML

A hagyományos pontyfogó kupát az idén is megrendezi tagjainak a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédő Egyesület a székelyi Őzetanya Öreg-tavánál május 8-án 6 órától 14 óráig. A nevezési díjas versenyre május 5-ig lehet nevezni az egyesület elnökségi tagjainál, Havacs Zoltánnál és Szabó Istvánnál. 

Halászlé a verseny végén 

A szervezők felhívják a tagság figyelmét arra, hogy az érdeklődők időben jelentkezzenek, mert csak az első ötven jelentkezőnek van esélye az indulásra, a helyszínen már nem fogadnak el jelentkezést.Horgászni a helyi szabályok szerint két bottal, botonként két horoggal lehet. Pontybölcső, nagyméretű merítő és sebfertőtlenítő használata kötelező. A tó vize rengeteg pontyot rejt, a halak igencsak méretesek, így nagy fogásokra, kellemes időtöltésre van remény. A mérlegelés a verseny közben folyamatos. Az első 5 helyezett részesül díjazásban. Az egyesület elnöksége a verseny végén a résztvevőket vendégül látja egy halászlére. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában