Buliajánló!

2022.05.20. 16:00

Bulikalauz: nézzük, mi vár ránk hétvégén!

Visszavonhatatlanul itt a nyár, nyitnak a szabadtéri helyek, de még a klubokban is pezseg az élet. Ízelítőül: szombaton Tiszavasváriban ad koncertet a Hooligans.

Fotó: Shutterstock

Május 20., péntek

22 óra: Karmikus 30+

Ha elmúltál 30 éves és buliznál egy hatalmasat, készülj fel, mert érkezik az éjszaka, amikor kitörhetsz a hétköznapi monotonitásból. A nyíregyházi Karma Event
Clubban a múlt és a jelen „Absolut” közönségkedvenc táncolható zenéit pörgetik pénteken, felidézve a régi bulik legszebb pillanatait. A hangulatról a mesterhármas gondoskodik: jön Peat Jr., Szatmári és Pégé. A party 30 pluszos, úgyhogy a belépéshez szükséged lesz egy, az életkorod igazolására alkalmas okmányra.

22 óra: Techno Vision a Mammában

Techno nélkül lehet élni, de nem érdemes – tartja a Techno Vision csapata. A műfaj zenei krémje péntek éjjel a nyíregyházi Mamma Miába költözik. A leghúzósabb szettekkel szeleteltet Gaga, Shabaam, Németi és Stephen. Az emeleten pedig funky, latin, R’n’B és hip-hop muzsikákat adagol Sögö.

Május 21., szombat

15 óra: Forog az öhön, szól a zene

Tizenhetedik alkalommal rendeznek öhönforgató versenyt és néptánctalálkozót Tiszavasváriban a strandon. A hagyományos program 8.30-kor kezdődik, kulturális és gyermekműsorokkal, néptáncbemutatóval és természetesen főzőversennyel telik a délelőtt és a délután első fele. A zenei fellépők 15 órakor érkeznek a színpadra: fellép Manuel, Keresztes Ildikó akusztikus koncertet ad délután négytől, 18 órától pedig a Hooligans együttes szórakoztatja a tiszavasvári közönséget.

19 óra: Retro party a 2-esben

Nem telhet el hónap zenei időutazás nélkül a nyírbátori 2-es Pubban, ahol szombat este DJ Papa vezetésével idézhetitek fel az elmúlt évtizedek legmeghatározóbb mozzanatait a TOP slágereket dúdolva.

21 óra: Katonás rendben mulattat

Ha szombat, akkor élő zene a nyíregyházi Nox Clubban, ahol ezúttal Obsitos Bence gondoskodik a zenéről.

21 óra: Signal Motorock

Visszatérő vendége a nyíregyházi Szmog Pubnak a Signal Motorock. A zenekar lassan négy évtizede koncertezik Debrecenben és környékén, de szívesen fellép mindenhol, ahol jó a hangulat és a közönség bírja az igényes magyar rockzenét. A banda a saját számai mellett előszeretettel játssza a P. Mobil, P. Box, Hobo, Deák Bill Gyula, Dinamit, Piramis, Bikini és Beatrice nótáit. Így lesz ez a szombat esti ingyenes bulin is.

21 óra: Tesós este Vaján

Az Anna Pubban ismét az élő zenéé lesz a főszerep szombat este. A talpalávalót a Gáti tesók húzzák. 22 óra: 90’s, 2000’s party Ceruzával visszatekert magnókazetták, hétvégi bulik megbeszélése vonalas telefonon, ismerősök keresése iWiW-en és MyVIP-en, Snake játék a Nokia 3310-esen – soroljuk még? Olyan emlékek ezek, amik csak azokban élhetnek élesen, akik a kilencvenes és kétezres években voltak tinik. Szombat éjjel ismét átélhetitek ezt a csodás időszakot a nyíregyházi Barbizonban. A szórakozóhely nagytermében DJ Vass Attila tolmácsolásában jönnek a legendás évtizedek legendás zenéi. Közben a kisteremben DJ Nagy egész éjjel a latin, R’n’B és pop legjavát adagolja. A buli 18 pluszos.

22 óra: The Cosmos: a határ a csillagos ég

Új időszámítást ígérnek a nyíregyházi Karma buliszervezői a The Cosmos debütálásával. A rendezvénysorozat a minőségi elektronikus zene kedvelőit célozza meg, akik egy gigantikus körutazáson vehetnek részt a galaxis legnagyobbjaival. A lemezjátszók mögött szombat éjjel Daniel Nike, Fenyvesi és R92, a korhatár 16 év, a határ a csillagos ég.

22 óra: Születésnaposok éjszakája

Májusban születtél? Akkor szombaton a Mamma Miában a helyed! A nyíregyházi szórakozóhelyen a hónap szülötteit ünneplik, köztük Lenny Kravitzet, Chris Brownt és Janet Jacksont. Igaz, ők nem lesznek ott, de ha tudnák, hogy mit hagynak ki, tutira bánnák. Ami biztos: a retro teremben Geczo, az emeleten Mr. Aradványi csak a szülinaposok kívánságait lesi. Belépés kizárólag 20 éven felülieknek!

22 óra: Nyit a part!

Hosszú idő után újra felkapcsolódnak a fények, beindul az élet és a zene a gergelyiugornyai Tisza-parton, ahol mostantól nyár végéig egymást váltják a legnagyobb hazai előadók a Malibu Beach Clubban. A szombati nyitóbuli egy klubba varázsolt fesztiválnak ígérkezik, ahol magunk mögött hagyhatjuk az elmúlt időszak minden nyűgét. Lesz itt minden, mint a búcsúban: extra fény-, látvány- és hangtechnika, megújult környezet, italakciók. Természetesen a sztárfellépők sem maradnak távol: ütős szettekkel készül a 2020-as év DJ-je, a Fonogram-díjas Metzker Viktória, valamint az ország egyik legtrendibb lemezlovasa, a Rádió 1 legfiatalabb állandó házigazdája, Jauri. A rezidens Belasco, az élő zenés teraszon pedig Kozma Gergő lesz a hangulat- és zenefelelős.

22 óra: Mulatós est

A nyírlugosi Royal Pubban a mulatós műfaj egyik legjobbja, Rostás Szabika zenél szombaton a 18 év feletti közönségnek, az este házigazdája Tóth Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában