Ingatlanbazár

2022.05.28. 07:00

Mintha egy szuper balatoni nyaralónk lenne: élet Sóstóhegyen, 145 millióért!

Van valami “Balaton déli-parti” a most következő, szuper családi házban. Nem tudjuk pontosan megmondani, mi kelti ezt a benyomást, mindenesetre bóknak szánjuk a dolgot. Ön is érzi a “magyar tengert”, vagy valami másra emlékezteti a Sóstóhegyen kínált otthon…?

“Nyíregyháza-Sóstóhegy központi övezetében, 110 m2-es telekterületen eladó egy 2017-ben 44 cm-es Porotherm okos téglából épült, 230 m2-es lakóterületű, modern, szigetelt családi ház. A tervek szerint nappali, 4 hálószoba, dolgozószoba, 2 fürdőszoba, hőszivattyús fűtés- hűtési rendszer került kialakításra a 2 szintes családi házban. 

A földszinten: nappali, étkező- konyha, spájz, dolgozószoba, fürdőszoba, wc, garázs, gépészet található. Az emeleten: 4 szoba, fürdő, wc, gardróbszoba. Extrák a hőszivattyús padlófűtés - hűtés, kandalló, riasztó, kamera rendszerrel, kódos ajtók, beépített konyhabútor minőségi gépekkel, műanyag nyílászárók 3 rétegű üveggel, klíma minden szobában. Az ingatlan további tartozékai a 42 m2-es garázs, 42 m2-es fedett terasz, ill. 2 erkély. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában