Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.05.06. 07:38

Szabolcs-Szatmár-Bereg szépségeit is bemutatják a rádióban

Új turisztikai rovat indul a Kossuth rádió hullámhosszán.

KM

A tóváros

Fotó: velencei-to.hu

A legnépszerűbb belföldi turistacélpontokkal várja a hallgatókat csütörtökönként az új, Nyaraljon itthon! országjáró rovat a Napközben című műsorban. 

Utazási ötleteket adnak 

Az utazási szezon ideje alatt, minden csütörtökön turisztikai ajánlóval készül a Kossuth rádió. A Nyaraljon itthon! negyedórás összeállításaiban népszerű és kevésbé ismert hazai kirándulóhelyek, üdülővárosok, valamint izgalmas látnivalók egyaránt szerepelnek, hogy utazási ötletként szolgáljanak valamennyi hallgatónak. 

Az első adásban, május 5-én, a tavaly népszerű belföldi úti célokat mutatta be a Magyar Turisztikai Ügynökség, legközelebb, május 12-én pedig egy évtizedek óta töretlenül népszerű tóváros, Velence kerül a középpontba. A szeptemberig tartó turisztikai ajánló rovat folytatásában feltárulnak hazánk legkülönbözőbb tájai és egytől egyig különleges turisztikai értékei, emellett pedig számtalan látványosság és programlehetőség teszi változatossá a 15 perces epizódokat. Az adások célja, hogy felhívják a hazai utazóközönség figyelmét Magyarország sokszínűségére, valamint a hazai turizmus fontosságára. A bemutatott turistacélpontok a Kossuth rádió több nyári műsorában is feltűnnek még, de a Nyaraljon itthon! valamennyi része újrahallgatható lesz a műsor Médiaklikk oldalán is.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában