Kisvárda

2022.06.30. 11:07

Gasztroszínház és Omega

Négy produkciót láthat csütörtökön a kisvárdai színházi fesztivál közönsége.

KM

Végéhez közeledik a Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiválja, de addig is jó néhány remek produkciót láthat a seregszemle közönsége. Négy, köztük két versenyelőadást tartogat a ma délután és este. A gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház kezd, 17 órától a művelődési központban játsszák Mika ­Myllyaho Káosz című drámáját Deli Szófia rendezésében. A társulat tagja, Kolozsi Borsos Gábor 19 órától a Várda Sport Hotel éttermében folytatja B.O.R. című egyéni kulturális-kulináris estjével. 

Egy ikonikus zenekar dalai 

Egy klasszikussal, Klaus Mann Mephistójával száll versenybe az Újvidéki Színház. A zsinagógában látható darab meghívott rendezője a szerb Boris Liješević. 

A Refi színpadon a könnyed kikapcsolódásé és hazánk egyik meghatározó zenekarának dalaié lesz a főszerep este kilenctől. A Gyöngyhajú lány balladája című Omega-musicalt a TBG Production közreműködésével bemutatják a Re-Production tánc- és előadóművészei. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában