Még ilyet!

2022.07.21. 18:13

Felháborító! Ezt tette a fiatal fiú az idős nővel a nyíregyházi buszon

A hölgy úgy érezte, meg kell osztania ezt a történetet más buszon utazóval is.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Egy felháborodott nő tett bejegyzést a Nyíregyen Hallottam csoportba, ahol elmeséli, mit tett vele egy fiatal fiú az egyik nyíregyházi buszjáraton. 

A srác alkoholos filctollal összefirkálta a buszon utazó idős nő fehér nadrágját, amire ő így reagált a bejegyzésben:

"Áruld már el nekem, hogy ugyan mit éreztél, vagy mi motivált arra, hogy egy szemmel láthatóan idős nő fehér nadrágját alkoholos filccel összefirkáld?! Talán Picassonak képzelted magad?! Kedvenc nadrágom volt, egész délutánomat azzal töltöttem, hogy valamivel megpróbáljam kiszedni, de sajnos kuka!"- olvasható a csoportban.

Forrás: Nyíregyen Hallottam

A kommentelők azonnal próbáltak segítséget nyújtani, sorra érkeztek a folteltávolító praktikák.

"Tudom, hogy te voltál, fel is figyeltem rád, hogy miért ülsz ott olyan sunyin, sapid orrodig lehúzva, összekuporodva. A kórháznál szálltam fel, és nem jó kedvem voltam ott! Nem mondom, hogy szándékos volt, amit tett, elég volt csak a kezébe fogni egy filctollat kupak nélkül. A többit megteszi/megtette a busz a döcögéssel, a kanyarokkal, mert volt kettő is. Ha sima tollal firkált volna, azt ugye észrevettem volna.  Akár itt van, akár nincs, úgy éreztem ezt meg kell osztanom azokkal, akik buszoznak, legyenek óvatosak" - folytatta a bejegyzést az idős hölgy.

Forrás: Nyíregyen Hallottam

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában