Buli van!

2022.07.22. 14:36

Masszív ütemek, Tisza-parti szeletelés - Visszatér a szomorú szamuráj

Ezen a hétvégén is felszántjuk a táncparkettet.

Fotó: Illusztráció: Pixabay

Július 22., péntek

20 óra: Malibu Sunrise Party

Kétnapos bulival hasítja szét az ugornyai éjszakát a Malibu Beach Club & Terasz.
A pénteket a fesztiválkirály nyitja, aki az idei szezonban egyszer már felszántotta a Tisza-partot. Jauri most visszatér a nagysátorba, hogy újabb emlékezetes partit prezentáljon a rezidens Belascóval karöltve, míg a teraszon a legkedveltebb retro dalokat pörgetik.

22 óra: Minimal Beach

Egy este a masszív ütemek bűvöletében az ibrányi Tisza-parton.
A Blanco y Negro Beach közönsége péntek éjjel ismét Szecsei szettjeire szeletelhet. Az extra fényeket, látványt és hangtechnikát ígérő buliban DJ Till és Stevie D. is a lemezjátszók mögött serénykedik majd, így tutira lesz mire taposni a homokot a hajnal négyes zárásig.

22 óra: Lebontják a színpadot

Üstökösként csapódik a nyíregyházi Mamma Miába a duó, melynek dalait milliók hallgatják és éneklik – Bruno X Spacc nem kímélik a közönséget, garantáltan lebontják a színpadot. S ha ez nem lenne elég, ha már a megyében vizitál, beugrik néhány húzós szett erejéig Jauri is. Az este rezidensen Fenyvesi és Tekk lesznek, míg az emeleten R.O.B.I.N. szítja az egekig a tűzforró hangulatot a top 10-es funky, latin, R’n’B és hip-hop muzsikákkal.

Július 23., szombat

18.30: Zene Sóstón

A hatodik évadját pengető nyíregyházi koncertsorozat következő fellépője az Artézis lesznek. A zenekar dalaiban a dzsesszt és a népzenét ötvözi. A Fürdőház téri program ingyenes.

20 óra: Malibu Sunrise Party – második felvonás

Folytatódik a Sunrise Party a gergelyiugornyai Malibu Beach Club & Teraszon.
A nagysátor színpadára érkezik az ország egyik legfelkapottabb előadója, aki sorra dönti meg a hallgatottsági rekordokat – ő nem más, mint a fiatalok kedvence, Manuel. Az ugornyai partra sötétség borul, hiszen jön a dark techno királynője, Janett, aki eddigi rövid pályafutása alatt olyan ikonikus helyeken zenélt, mint a budapesti Tesla, az Aeather, a Cat, a Lock vagy a győri Club Octagon. Szombat este a mulatós terasz is megnyitja kapuit, a talpalávalóról Sebők Sanyi gondoskodik; a hajnalig tartó mulatság rezidense Belasco.

20 óra: Ez jazz, méghozzá a legjavából

A duó ezúttal a nyíregyházi Labor Caféban teremti meg a tökéletes zenei harmóniát.
Gereben Zitát és Nagy János Yanchát szinte be sem kell mutatni a hazai dzsesszt szerető közönségnek. Zenei együttműködésük régóta tart, hol duóban játszanak, hol a Nagy János Trió koncertjein, lemezein énekel Zita, vagy éppen Yancha ír dalokat a művésznő lemezére. – Szinte ünnepi alkalom, amikor Zitával duóban koncertezünk – vallja Yancha. – Magával ragad spontaneitása, az a mélység, amivel kötődik minden énekelt szöveghez. Varázslatos a hangulata, az előadása pedig őszinte, tartalmas, érzelmes. Igazi.

21 óra: #mulatási

Kellene egy hely, ahol teli torokból énekelhetitek a kedvenc nótáitokat anélkül, hogy mások a legfelkapottabb diszkóslágereket követelnék kánonban? A nyíregyházi Nox lesz a tuti befutó, ahol szombat este Siska Janika táncoltatja meg a népet.

21 óra: Magyar slágerek éjszakája

A kilencvenes évek poplegendáitól a mai kedvencekig a legjobb hazai előadók és együttesek dalaira bulizhat, aki a nyíregyházi Hotel Barbizont választja szombat este. Míg a nagyteremben a magyar daloké a főszerep évjárattól, stílustól függetlenül és DJ Vass Attila adagolásában, addig a kisteremben DJ Nagy a legforróbb latin, R’n’B és popritmusokat pörgeti.

21.30: Színpadon a magyar Linkin Park

A Beneath My Skin a nyírbátori 2-es Pubban lép fel.
A 2019-ben alakult zenekart az X-Faktorban ismerte meg a szélesebb közönség, és a négy srác azonnal belopta magát a rockrajongók szívébe, de a magyar Linkin Parkként emlegetett banda A Dalban is tiszteletét tette. A nyírbátori koncerten készülő lemezük dalait hallhatja a közönség.

22 óra: Visszatér a szomorú szamuráj

Az ország szomorú szamurája lesz a sztárvendég a Mamma Miában szombaton.
Vannak előadók, akiket nem kell bemutatni, hiszen évtizedek óta a hazai könnyűzenei éra oszlopai – ilyen az Ámokfutók is. Kozso és zenekara rendszeresen látogatja a nyíregyházi rajongókat, akik egyszerűen nem tudják megunni A hold dalát, a Meghalok 1 csókodért vagy a Robinsont. Szerencsére nem is kell lemondaniuk ezekről az örökzöldekről… A retro teremben Geczo és Mess, az emeleten Mr. Aradványi diktálja az ütemet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában