Buli van!

2022.07.08. 10:00

Fergeteges bulik várnak a hétvégén Szabolcs megyében - Akár Opitz Barbival, Kowalskyval és Horváth Tamással is találkozhatsz

Fotó: szon.hu-archív

Július 8., péntek

18 óra: Kastélykerti napok

Kétnaposra hízott Vaján a városnap, ahol pénteken és szombaton többek között zenei produkciókkal is várják a bulizni vágyókat. A Kastélykert ad otthont a mini fesztnek, melynek első napján színpadra lép Kaczor Feri, Opitz Barbi és élő nagykoncertet ad a Kiscipő zenekar.

A lakossági beat zenét modern formában, autentikus hangzással és élő színpadi show-val tálalja a Kiscipő zenekar, melynek művészi hitvallása mindazon régi értékek átadása, közvetítése, amit a Republic még Bódi László „Cipő” közreműködésével teremtett. A formáció segít a régi-új rajongóknak, hogy átéljék azt a csodát, ami ezekben a dalokban rejlik. 

20.30: Kowa – kő kövön nem marad

A nyírbátori 2-es iskola udvarán egymást váltják hazánk legnagyobb sztárjai. 

A Bikini és a Follow The Flow után péntek este a Kowalsky meg a Vega robbantja be a bulimotorokat. A koncert után éjfélig DJ Tonyi zenél.

A 2003 óta aktív Kowalsky meg a Vega a tanulságos, mégis egyszerűen érthető dalszövegeivel és fülbemászó dallamaival minden korosztály kedvence. Évente több mint száz koncertet adnak itthon, valamint Erdélyben és a Felvidéken. A zenekar az idei, huszadik születésnapjára több klubkoncerttel készül, 2023-ban pedig az Arénában várható ünneplés.

21 óra: Retro Fesztivál

Visszarepítenek a hazai pop aranykorába. 

Az éjjel soha nem érhet véget, Napolaj, Szomorú szamuráj – három dalcím és három legendás formáció a kilencvenes évekből. Ennyi elég is ahhoz, hogy tudjuk, a dombrádi Retro Fesztiválon Betty Love, Az UFO és az Ámokfutók atyja, Kozso repíti vissza a hazai pop aranykorába a Partysátor közönségét. Az este házigazdája DJ Vass Attila.

21 óra: Város napi extra

Míg a vajai Kastélykert közönsége a koncerteket élvezi, az Anna pubban ismét a mulatós műfaj egyik neves képviselője, Ignácz Márkó húzza a talpalávalót.

22 óra: IV. Neon Glow Festival

A környék legszínesebb buliját pénteken az ibrányi Blanco y Negro Beach-en prezentálják.

A Tisza-parti UV partyn kiderül, ki a fény az éjszakában és ki marad láthatatlan. A korán érkezők ragyogó UV sminkben pompázhatnak, de lesz visual show, konfettiágyú és color füst is. A zenéért a házigazda Belasco mellett Jackwell és Miklov felel.

22 óra: Fel a kezekkel!

Magyarország egyik legsikeresebb rapper duója kényszeríti térdre a nyíregyházi Mamma Mia közönségét péntek éjjel: érkezik az AK26,  vagyis Hiro és Giaj, akik olyan slágereket puffogtatnak el, mint a Blöff, a Beleuntam vagy A hegyekbe fönn. 

Az este rezidensei Fenyvesi és Tekk lesznek, míg az emeleten Chad a legforróbb latin, R'n'B és hip-hop muzsikákat pörgeti.

Július 9., szombat

18 óra: Kastélykerti napok II.

Folytatódnak a kastélykerti napok Vaján, ahol az egész napos programkavalkádot Fresh Andi és Horváth Tamás koncertjén afterolhatják le a látogatók.

19 óra: I love Retro

A nyírbátori suliban a nyári szünetben is jelentős a tömeg – az órarendben azonban csak ének és tesi szerepel.

A régi 2-es iskola udvarán szombaton csúcsra járatják az időgépet: a retro nap fellépőinek listáját olvasva a Z+ és a Viva kínálata egyszerre rohan meg minket. Olyan ikonikus formációkkal és fellépőkkel mártózhatunk meg a nosztalgia rózsaszín habjaiban, mint Zoltán Erika, a ShyGys, Az Ámokfutók, az UFO és Csordás Tibi. Ha mindez nem lenne elég, DJ PéGé hajnal egyig a legnagyobb slágerekkel teszi fel a pontot az i-re.

19 óra: A doktor úr is rendel a Meggyfesztiválon

A nyírmeggyesi Meggyfesztivál az idén felér egy mini zenei megmozdulással. A kora délutáni kulturális programok után olyan sztárokat köszönhetnek a helyiek a Rendezvénytéren, mint DR BRS, DJ Dominique vagy Burai Krisztián. Az utcabálon Ignácz Márkó zenél. 

21 óra: Ha szombat, akkor élőzene

A nyíregyházi Nox Clubban Kígyósi Janika és Blaskó Lacika táncoltatja meg a népet.

21 óra: Insomnia party Ugornyán

Vágjátok a sarokba a kispárnát, mert ebből nem lesz alvás.

A Malibu Beach Club lemezjátszói mögött a nemzetközi szinten is elismert Droplexet, valamint DJ Cornert köszöntheti az ugornyai tömeg. Droplex az előadó műfajának meghatározó alakja és a minimal stílus nemzetközileg is elismert producere. Ezt nemcsak rajongói gondolják így: a lemezlovas 2016-ban megnyerte az év felfedezettje és az év underground DJ-je címet. 

21 óra: Ez bizony Freshhhh

Táncolj még, Én is imádlak, Itt vagyunk, Félig ördög, félig angyal...

A nyíregyházi Barbizonban szombat éjjel megelevenednek a kilencvenes és a kétezres évek, s backflash-sel együtt érkezeik az egyik legnépszerűbb lánycsapat, a Fresh énekesnője, Andi. Míg a nagyteremben DJ Till, a kisteremben DJ Nagy adagolja a legütősebb slágereket.

22 óra: Gyere, Juni, tiéd a színpad!

Raggamoffin, A tűz mindig tombol, Rabszolgalány, Merre visz az út... bizony, a Mamma Mia színpadán szombaton L.L. Junior!

Lesi Lászlót, azaz L.L. Juniort senkinek nem kell bemutatni, hiszen több mint két évtizede világítja be a haza könnyűzene egét. Karrierjét arany- és platinalemezek, különböző zenei díjak, milliós megtekintések és számtalan koncert kíséri. A nyíregyházi klubban is felszántja a színpadot, míg a retro teremben DJ Geczo, az emeleten pedig Mr. Aradványi diktálja az ütemet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában