Nyíregyháza

2022.08.30. 16:07

Rajzolva is lehet sportolni

Egyetlen résztvevő sem maradt ajándék nélkül a díjátadáson.

A díjátadón a szokásos jó hangulat volt és a torta sem maradhatott el

Fotó: Egyesület

A gyermekek számára a rendszeres mozgás, az egészséges életmód és a sport szeretete kiemelkedően fontos azért, hogy a lehető legmegfelelőbben fejlődhessen szervezet, hogy erős és fejlett izomzat, testalkat és egészségtudat alakuljon ki.

Az Élet Forrása Egyesület a májusban megrendezett II. Ápolók futása után lehetőséget adott arra, hogy egyenként is megmutassák, melyik pillanat volt a kedvencük a futáson, vagy melyik az a sportág, amit szívesen és önfeledten űznek mindennapjaik során, vagy melyik a kedvenc sportos emlékük. A rajzpályázat a Sport fontossága címet kapta, sok kreatív és szép mű került be a pályázat rajzai közé. A díjazás során az első, második és harmadik helyezett, valamint a különdíjas rajz alkotója nagyobb értékű tanszercsomagokat kaptak, és egy résztvevő sem maradt ajándék nélkül. Az egyesület - támogatójának köszönhetően – minden gyereket és egész családját meglepett egy tanszervásárlásra felhasználható kedvezményes kuponnal, hogy a tanév kezdetén egy kis segítséget is nyújthasson az iskolakezdésben. A díjátadón a szokásos jó hangulat, a felhőtlen beszélgetés, a gyermekzsivaj és persze, a torta sem maradhatott el.

- Csodás volt azt látni, hogy a fiatal generáció milyen aktív, mennyire energiával teli. Ezért is terveztük megmutatni a világnak egy rajzpályázat keretein belül, hogy a fejlődésben lévő szervezetnek mennyire fontos a testmozgás, mennyire szeretnek a gyerekek különböző sportágakat kipróbálni és rendszeresen mozogni – mondta el Kiss Hedvig, az egyesület elnöke.

Az Élet Forrása Egyesület rendszeresen szólít meg minden korosztályt azért, hogy kezdjenek el sportolni vagy éppen folytassák az eddigi tevékenységeiket.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában