Apagy

2022.11.10. 10:32

Csónakból pergetnek majd a versenyzők Apagyon

A saját csónakból horgászó kétfős csapatoknak előzetesen kellett jelentkezniük.

KM

Fotó: KM

Páros csónakos pergetőversenyt rendez a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetsége november 13-án 8 órától az apagyi Kenderáztató-tavon. A saját csónakból horgászó kétfős csapatoknak előzetesen kellett jelentkezniük. 

A halak hossza a lényeg 

Horgászni csak műcsalival, kézben tartott bottal lehetséges, rögzített csónakból. A csapatok kijelölt pályán, szabadon mozoghatnak, a csónakok azonban 25 méteren belül nem közelíthetik meg egymást, legfeljebb helyváltoztatáskor. Az elektromos csónakmotor használata megengedett, robbanómotort és halradart használni tilos. Az összesített eredménybe mindegyik kifogott halat beszámítják a szervezők. A végeredményt a csapatok által kifogott halak hosszának összeadásából kapják meg. 

A kifogott halak a verseny után visszanyerik szabadságukat. Az első hat helyezett csapatot, illetve a legnagyobb halat megfogó horgászt díjazzák. 

KM 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában