Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.11.23. 10:05

Rajzokon örökíthetik meg a téli erdőt

Csendélet a téli erdőben

Fotó: Szabó Endre (Tura)

Rajzpályázatot hirdet az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezete. A fiataloknak azt kell megörökíteniük, hogy milyen is az erdő télen. Pályázni A/4-es méretű, színes ceruzákkal elkészített alkotásokkal lehet. Egy diák egy rajzzal pályázhat. A rajz hátulján fel kell tüntetni az alkotó nevét, címét, iskoláját és évfolyamát. 

A beküldési határidő december 9., a rajzokat postai úton a következő címre kell küldeni: OMVK Sz-Sz-B Megyei Területi Szervezete, Nyíregyháza, Muskotály u. 87/A, 4481. A legszebbnek ítélt munkákat tárgynyereményekkel jutalmazzák két kategóriában (1-2. évfolyam, 3-4. évfolyam). Mindkét kategória első helyezettje a tárgyjutalom mellett egy kétszemélyes élményprogramon is részt vehet. A legtöbb rajzot beküldött osztály jutalma egy tematikus foglalkozás a vadászkamara megyei székházában. További információk a 06-30/239-4635-ös telefonszámon kérhetők. 

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában