Vadászat

2022.11.23. 10:10

Szimulációs lövészet is segíti majd az oktatást

Vadásztanfolyamot indít Nyíregyházán november 26-án a Vadásztársaságok Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetsége.

Kint a terepen is lesznek foglalkozások a leendő vadászok számára

Fotó: Vadászkamara

A szervezet immár több mint húsz éve nyújt elméleti és gyakorlati képzést a leendő vadászoknak. A felkészítés tananyaga a kamara vizsgakövetelményeihez alkalmazkodik. Az oktatás személyesen, modern digitális eszközök használatával történik. Nagy előnyt jelent a tanfolyam résztvevőinek, hogy helyszíni szimulációs lövészeti gyakorlat segíti a sörétes lövészet alapjainak elsajátítását. Az is nagy segítség a tanfolyam hallgatóinak, hogy a lövészeti gyakorlatot ugyanazon a lőtéren rendezik meg, ahol vizsgázni fognak a leendő vadászok.

Az elméleti oktatás helyszíne a vadászkamara székháza lesz (Nyíregyháza, Muskotály u. 87/A), míg a gyakorlati oktatásnak a Buji Táncsics Vadásztársaság ad otthont. A lövészetet a Nyíregyházi Polgári Lövész Egyesület lőterein (Stadion utca; Kabalás) rendezik meg. További információkat a 06-30/239-4635-ös telefonszámon kérhetnek az érdeklődők. 

KM

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában